Musik från alla genrer

Dags att anordna ett fest? Iså fall är det oss ni ska anlita för musiken. Vi är ett glatt gäng på tre personer som sysslar med covers. Vi är ett så kallat coverband och vi kommer från Helsingborg nere i Skåne. Vi har sysslat med covers så länge vi minnas och älskar verkligen det vi gör. Självklart så åker vi på evenemang runt om i hela landet. Ingen spelning är för liten eller för stor. För tillfället så får vi in mycket förfrågningar angående dansbandscovers. Absolut så spelar vi detta. Vi älskar all typ av covers. Allt från gammalt till nytt. Rock till ballader. Bugg till tryckare osv. Vi älskar musiken och därför klarar vi av att spela det mesta.
För oss handlar en fest om musiken. Självklart ska ett trevligt sällskap spela in för en lyckad fest. Men utan bra musik så dör festen och tillställningen blir inte som man hoppats på. För oss är det också viktigt att alltid leverera musik på ett glatt sätt. Vi är tre stycken eldsjälar som verkligen förmedlar glädje och lycka på scen. Vårt motto är att alla som hört oss spela ska vilja höra oss igen. Inte bara för att vi spelar bra på våra instrument och sjunger bra. Utan för att helheten blev precis det som ni önskat er och lite till. Vi kryddar alltid på våra spelningar med det där lilla extra. Då kommer vi långt med vår härliga charm och lättsamhet.
Vi håller på att ta vårt avlånga land med storm. Vi vill inom en snar framtid bli det självklara valet för er som vill anordna ett bröllop eller någon annan typ av fest. Helt enkelt när någon behöver ett coverband så är det oss man ska kontakta.

I vissa fall har vi även bestämt att vi åker ut med turnébussen ut i Europa och spelar. Då krävs det dock att spelningarna är något större eftersom vi måste klara oss ekonomiskt också. Vi kan tyvärr inte åka ut och spela utan att ta betalt. Det hade varit en dröm att kunna göra det men så är inte fallet just nu.

Coverband Helsingborg grundades av oss redan på 70-talet när vi va unga och dumma. I dag är vi gamla och rutinerade och älskar det vi hållit på med i snart över 40 år. Att spela covers för nya ansikten och se deras glädje är det absolut bästa som finns. Det är glädje från er och våra fans som gör det möjligt för oss att orka med detta. Vi har alla tre jobb sidan om och jobbar med detta på kvällar och helger. Ibland har vi inte en ledig helg eller kväll under långa perioder av livet. Men det klagar vi inte över. Det innebär bara att vi gör ett bra jobb och att folk vill anlita oss som deras coverband på deras fest.
Att få äran att exempel spela på någons bröllop är en stark känsla. Det är liksom den viktigaste kvällen i deras liv. Och då är det vi som får äran att förgylla denna kväll med glädje.
Sist men inte minst vill vi tacka alla underbara beundrare och önska er ett härligt 2015. Hoppas vi ses på någon spelning snart i vårt fina land.